(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä HUS Logistiikka (190000A0)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

HUS Logistiikka on HUSin tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta-ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS Logistiikan liikevaihto on 215 milj. euroa ja työntekijöitä on 380. Tuotamme palveluita HUSin omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Haemme

Logistiikkatyöntekijöitä

HUS Logistiikkaan Uutistien varastolle Vantaalle. Työhösi kuuluvat tavaroiden vastaanotto, keräily, pakkaaminen ja lähetys sekä varaston yleiset tukitehtävät. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhön sekä reippaan ja kehittyvät logistiikkaorganisaation tuen.

Odotamme sinulta

  • tehokasta ja huolellista otetta työhön
  • valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön
  • vähintään 18-vuoden ikää
  • oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta fyysiseen työhön
  • sujuvaa suullista suomen kielen taitoa

Kokemus korkeakeräilystä ja trukilla ajamisesta katsotaan eduksi. Kerrothan hakemuksessasi, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta varastotöistä tai trukinajotaitoja (esim. korkeakerääjä tai työntömastotrukki).

Hakukelpoisuus

Soveltuva koulutus tai soveltuva kokemus. 

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 28.2.2019
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa varastopäällikkö Teemu Suhonen puh. 050 427 9336 keskiviikkona 13.2.

Hakuaika päättyy: 21.2.2019