(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä Helsinkiin
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Kiinnostaako sinua itsenäinen ja monipuolinen työ? Haluatko työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrelta?

Haemme asiakkaallemme Pasilaan logistiikka-alan työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin. Työ pitää sisällään kuorman vastaanotto- ja purkutehtäviä sekä asiakaspalvelutilanteita. Tehtäviisi kuuluu lisäksi ajoneuvojen käsittelyä logistiikkakeskuksen läheisyydessä.

Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville ja töitä tehdään klo 6-23 välisinä aikoina noin 2-5 kertaa viikossa. Työvuoroja on mahdollista sopia tilanteen, tarpeen sekä työntekijän kiinnostuksen mukaan. Toivomme, että loppuvuoden aikana työntekijän olisi mahdollista tehdä säännöllisesti työvuoroja arkisin aamuvuorossa klo 6-14 välillä. Työ on sesonkipainotteista, joten toivomme työntekijän olevan valmis työskentelemään myös lomakausina sekä pyhinä. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, sillä tehtävään järjestetään kattava palkallinen perehdytys.

Edellytämme hakijalta B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtehtävässä pärjääminen vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Työn sesonkiluonteisuuden takia arvostamme työntekijöissä joustavuutta ja mahdollisuutta sopia työvuoroja lyhyelläkin aikataululla. Aloitus työssä on sovittavissa nopealla aikataululla ja toivomme hakijoiden pystyvän sitoutumaan työhön ainakin 2020 elokuun loppuun asti.

Tarjoamme joustavan ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen suuressa organisaatiossa. Töitä tehdään mukavassa ja tiiviissä työporukassa, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.