(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä Framery Oy:lle
Framery Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä työtiloja, jotka lisäävät onnellisuutta työpaikoilla. Framery perustettiin vuonna 2010 ja sen tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia maailman johtavien brändien toimistoissa. Framery on yksi Suomessa nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Etsimmekin nyt Frameryn Sarankulmassa sijaitsevaan energiseen ja nuorekkaaseen, logistiikan tiimiin reipasta ja tarkkaa
LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin sisäisen logistiikan tehtäviin suomalaisten innovaatiotuotteiden pariin.

Työtehtävät pitävät sisällään sisäisen logistiikan sekä saapuvan tavaran materiaalivirtojen hallintaa. Vastuullesi kuuluu kuormien purkaminen, materiaalin hyllytys, varaston ylläpito, tavaran toimitus tuotantolinjoille ja varastojärjestelmiin kirjaukset. Työvälineinä päivittäisessä työssä käytät vastapaino- ja työntömastotrukkeja. Työssä pärjää tehokkaalla, tarkalla ja järjestelmällisellä työskentelyotteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuitenkin jonkin verran aiempaa trukkikokemusta varastoympäristöstä. Tärkeintä kuitenkin on, että omaat aidon halun kehittyä logistiikan ammattilaiseksi, sekä nopeat hoksottimet ja perus tietotekniset valmiudet järjestelmien käyttöön.

Frameryllä työtä tehdään hyvässä porukassa, hyvällä fiiliksellä. Työpaikalla on loistava yhteishenki, joten pääset osaksi tätä mukavaa ja rentoa työporukkaa. Työtä tehdään siistissä ja viihtyisässä tehdasympäristössä kahdessa vuorossa arkisin klo 6-22 välillä. Frameryn kattavat henkilöstöedut, kuten työvaatteet, henkilöstökahvilan palvelut sekä kerho- ja saunatilat ovat lisäksi käytössäsi. Kattavien etujen lisäksi kuulut myös heti työsuhteen alusta tuotantopalkkioiden piiriin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa toistaiseksi voimassaolevana (VAKITUISENA) vuokratyösuhteena, mutta 6kk jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä yrityksen omille kirjoille. Framery tarjoaa mielenkiintoisen työn innovatiivisten tuotteiden parissa, sekä antaa sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena.

Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Tampereen toimistolta Jani Karjalainen, 050 444 4480, jani.karjalainen@adecco.fi