(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä CityBike Finland Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2019

Helsingin ja Espoon kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä tulee osa helsinkiläisten ja espoolaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa.

 

Kaupunkipyörät otettiin taas käyttöön keväällä 2019. Vuonna 2019 kaupunkipyörillä voi rullailla entistä useampi. Helsingissä on nyt käytössä 2 380 pyörää ja 238 pyöräasemaa alueella, joka ulottuu kantakaupungista Pitäjänmäelle, Oulunkylään ja Puotilaan asti. Espoossa kaupunkipyöriä on yhteensä 1 050 ja asemia 105.

 

Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät

 

Etsimme nyt CityBike Finland Oy:lle Kaupunkipyöräprojektiin pakettiautonkuljettajia määräaikaisiin tehtäviin. Työskentely tapahtuu eri puolilla pääkaupunkiseutua. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää syys- tai lokakuuhun asti. Työ on vuorotyötä ja palvelu toimii viikon jokaisena päivänä. Työsopimus solmitaan valittujen henkilöiden ja Adeccon välille.

 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta paketti/jakeluauton kuljettamisesta. Jos sinulta löytyy myös osaamista varasto- ja logistiikkatyöstä, laskemme sen eduksesi. Taskussasi on vähintään B –ajokortti ja sinulla on hyvä pääkaupunkiseudun paikallistuntemus. Sinulla voi olla jokin tehtävään soveltuva koulutus, mutta olet voinut hankkia osaamisesi myös tekemisen kautta. Olet fyysisesti erinomaisessa kunnossa.

 

Persoonana olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja ripeä. Joustat tarvittaessa ja kannat vastuun tekemästäsi työstä. Jos olet kiinnostunut pyöräilystä ja terveyttä edistävä kaupunkiliikkuminen on lähellä sydäntäsi, laskemme sen eduksesi.

 

Tehtäviisi logistiikkatyöntekijänä kuuluu pyöräasemien täyttöasteesta huolehtiminen. Pidät huolta, että jokaisella asemalla on kaupunkipyöriä. Tarvittaessa olet valmis vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin suomeksi ja englanniksi ja autat heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

 

Tarjoamme sinulle tilaisuuden pitkään kausityöhön mielenkiintoisessa projektissa. Pääset työlläsi tukemaan positiivista kaupunkikuvaa ja kestävää kehitystä.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi –sivulla ja liitä mukaan CV ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Kerro hakemuksessasi myös, että millaisella aikavälillä pystyisit työskentelemään. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Viivi Suni, viivi.suni@adecco.fi.