Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy
Kaupunkipyörä Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2022

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä on tullut osa pääkaupunkiseutulaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa. Kaupunkipyörät otetaan taas käyttöön keväällä 2022.

Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyorat

Etsimme nyt CityBike Finland Oy:lle Kaupunkipyöräprojektiin logistiikkatyöntekijää määräaikaisiin tehtäviin. Työ alkaa maaliskuussa ja kestää ainakin syyskuun loppuun saakka, mutta jatkuu mahdollisesti pidempäänkin. Työskentely tapahtuu eri puolilla Helsinkiä ja Espoota, mutta työvuorot alkavat Helsingin Konalasta. Työ on kokoaikainen työtuntien ollessa 37,5 h/vko. Työtä tehdään 2-vuorotyönä. Kaupunkipyöräpalvelu toimii viikon jokaisena päivänä, eli työhön sisältyy myös viikonloppuvuoroja. Työsopimus solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille.

Toivomme sinulta ennen kaikkea reipasta asennetta ja kiinnostusta kuljetustehtäviä kohtaan. Aikaisempi kokemus paketti- tai jakeluauton kuljettamisesta on eduksi tehtävässä. Jos sinulta löytyy myös osaamista varasto- ja logistiikkatyöstä, laskemme sen eduksesi. Taskussasi on vähintään B -ajokortti. Hyvä Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun paikallistuntemus on hyödyksi tehtävässä, muttei välttämättömyys, sillä ajoneuvoihin asennettu sovellus ohjaa sinut näppärästi oikealle reitille.

Persoonana olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja ripeä. Joustat tarvittaessa ja kannat vastuun tekemästäsi työstä. Jos olet kiinnostunut pyöräilystä ja terveyttä edistävä kaupunkiliikkuminen on lähellä sydäntäsi, laskemme sen eduksesi.

Tehtäviisi logistiikkatyöntekijänä kuuluu pyöräasemien täyttöasteesta huolehtiminen, korjattavien pyörien kuljettaminen huoltoon sekä asemien yleisilmeestä huolehtiminen. Pidät huolta, että asemilla on sopiva määrä kaupunkipyöriä ja että vialliset pyörät kerätään ja viedään huollettaviksi ajallaan. Logistiikkatyöntekijänä edustat sekä kaupunkipyörien että yhteistyökumppanimme brändiä, joten sinusta huokuu palveluhenkinen ja asiakaslähtöinen työote.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden kausityöhön mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden toimia osana kaupunkiliikkumista edistävää palvelua. Pääset työlläsi tukemaan positiivista kaupunkikuvaa ja kestävää kehitystä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 13.2.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Annika Venäläinen sähköpostitse annika.venalainen@adecco.fi tai puhelimitse +358 40 354 4809.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545074
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Annika Venäläinen (annika.venalainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa