Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy
Kaupunkipyörä Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä on tullut osa pääkaupunkiseutulaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa. Kaupunkipyörät otetaan taas käyttöön keväällä 2021.

Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät

Etsimme nyt CityBike Finland Oy:lle Kaupunkipyöräprojektiin logistiikkatyöntekijöitä määräaikaisiin tehtäviin. Työskentely tapahtuu eri puolilla pääkaupunkiseutua, mutta työvuorot alkavat Helsingin Konalasta tai Vantaan Aviapoliksesta. Työ alkaa maaliskuussa viikolla 11 tai 12 ja kestää pisimmillään marraskuun puoliväliin asti. Työ on vuorotyötä, sillä kaupunkipyöräpalvelu toimii viikon jokaisena päivänä. Työaika on 37,5 h/vko. Työsopimus solmitaan valittujen henkilöiden ja Adeccon välille.

Toivomme sinulta ennen kaikkea reipasta asennetta ja kiinnostusta kuljetustehtäviä kohtaan. Aikaisempi kokemus paketti- tai jakeluauton kuljettamisesta on eduksi tehtävässä. Jos sinulta löytyy myös osaamista varasto- ja logistiikkatyöstä, laskemme sen eduksesi. Taskussasi on vähintään B -ajokortti. Hyvä pääkaupunkiseudun paikallistuntemus on hyödyksi tehtävässä, muttei välttämättömyys, sillä ajoneuvoihin asennettu sovellus ohjaa sinut näppärästi oikealle reitille. Sinulla voi olla jokin tehtävään soveltuva koulutus, mutta olet voinut hankkia osaamisesi myös tekemisen kautta. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa.

Persoonana olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja ripeä. Joustat tarvittaessa ja kannat vastuun tekemästäsi työstä. Jos olet kiinnostunut pyöräilystä ja terveyttä edistävä kaupunkiliikkuminen on lähellä sydäntäsi, laskemme sen eduksesi.

Tehtäviisi logistiikkatyöntekijänä kuuluu pyöräasemien täyttöasteesta huolehtiminen, korjattavien pyörien kuljettaminen huoltoon sekä asemien yleisilmeestä huolehtiminen. Pidät huolta, että asemilla on sopiva määrä kaupunkipyöriä ja että vialliset pyörät kerätään ja viedään huollettaviksi ajallaan. Logistiikkatyöntekijänä edustat sekä kaupunkipyörien että yhteistyökumppanimme brändiä, joten sinusta huokuu palveluhenkinen ja asiakaslähtöinen työote.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden kausityöhön mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden toimia osana kaupunkiliikkumista edistävää palvelua. Pääset työlläsi tukemaan positiivista kaupunkikuvaa ja kestävää kehitystä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Kerro hakemuksessasi myös, haluaisitko aloittaa työpäiväsi Konalasta vai Aviapoliksesta ja millaisella aikavälillä pystyisit työskentelemään. Viimeinen hakupäivä on 28.2.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti sähköpostitse osoitteesta maiju.pussinen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412964
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maiju Pussinen (maiju.pussinen (a) adeccogroup.com)
  • Sijainti: Helsinki