(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy
City Bike Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä on tullut osa pääkaupunkiseutulaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa.

Kaupunkipyörät otetaan taas käyttöön keväällä 2020. Helsingissä on silloin käytössä 2410 pyörää ja 241 pyöräasemaa alueella, joka ulottuu kantakaupungista Pitäjänmäelle, Oulunkylään ja Puotilaan asti. Espoossa kaupunkipyöriä on yhteensä 1090 ja asemia 109. Vantaalla kaupunkipyöriä tulee olemaan 1000 ja asemia 100.

Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät

Etsimme nyt CityBike Finland Oy:lle Kaupunkipyöräpalveluun logistiikkatyöntekijöitä määräaikaisiin tehtäviin. Työskentely tapahtuu eri puolilla pääkaupunkiseutua, mutta työvuorot alkavat Helsingin Konalasta tai Vantaan Aviapoliksesta. Ensimmäisillä työntekijöillä tehtävä alkaa helmikuun lopussa ja kestää pisimmillään marraskuun puoliväliin asti. Logistiikkatyöntekijät aloittavat työssä porrastetusti kevään aikana helmi- ja toukokuun välillä, joten voit hakea tehtävään, vaikket vielä helmikuussa pystyisikään aloittamaan työssä. Työ on vuorotyötä ja palvelu toimii viikon jokaisena päivänä. Työsopimus solmitaan valittujen henkilöiden ja Adeccon välille.

Toivomme sinulta ennen kaikkea reipasta asennetta ja kiinnostusta kuljetustehtäviä kohtaan. Aikaisempi kokemus paketti- tai jakeluauton kuljettamisesta on eduksi tehtävässä. Jos sinulta löytyy myös osaamista varasto- ja logistiikkatyöstä, laskemme sen eduksesi. Taskussasi on vähintään B -ajokortti. Hyvä pääkaupunkiseudun paikallistuntemus on hyödyksi tehtävässä, muttei välttämättömyys, sillä tehtävässä käytettävä sovellus ohjaa sinut näppärästi oikealle reitille. Sinulla voi olla jokin tehtävään soveltuva koulutus, mutta olet voinut hankkia osaamisesi myös tekemisen kautta. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa.

Persoonana olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja ripeä. Joustat tarvittaessa ja kannat vastuun tekemästäsi työstä. Jos olet kiinnostunut pyöräilystä ja terveyttä edistävä kaupunkiliikkuminen on lähellä sydäntäsi, laskemme sen eduksesi.

Tehtäviisi logistiikkatyöntekijänä kuuluu pyöräasemien täyttöasteesta huolehtiminen. Pidät huolta, että asemilla on sopiva määrä kaupunkipyöriä. Logistiikkatyöntekijänä edustat sekä kaupunkipyörien että yhteistyökumppanimme brändiä, joten sinusta huokuu palveluhenkinen ja asiakaslähtöinen työote.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden pitkään kausityöhön mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden toimia osana kaupunkiliikkumista edistävää palvelua. Pääset työlläsi tukemaan positiivista kaupunkikuvaa ja kestävää kehitystä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Kerro hakemuksessasi myös, haluaisitko aloittaa työpäiväsi Konalasta vai Aviapoliksesta ja millaisella aikavälillä pystyisit työskentelemään. Viimeinen hakupäivä on 14.3.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Anniina Nyholm numerosta 040 6822644 tai sähköpostitse anniina.nyholm@adecco.fi.