(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018Työn kuvaus:
  Helsingin ja Espoon kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä tulee osa helsinkiläisten ja espoolaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa.
 
Kaupunkipyörät otettiin taas käyttöön keväällä 2018. Vuonna 2018 kaupunkipyörillä voi rullailla entistä useampi. Helsingissä on nyt käytössä 1 500 pyörää ja 150 pyöräasemaa alueella, joka ulottuu kantakaupungista Munkkiniemeen, Pasilaan ja Kumpulaan asti. Espoossa kaupunkipyöriä tulee olemaan 700 ja asemia 70. Asemat sijoittuvat metron läheisyyteen.
 
Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät

Etsimme nyt CityBike Finland Oy:lle Kaupunkipyöräprojektiin logistiikkatyöntekijää määräaikaisiin tehtäviin. Työskentely tapahtuu eri puolilla Helsinkiä sekä Espoota. Tehtävä alkaa heinäkuun alussa ja päättyy syys- tai lokakuun lopussa. Kyseessä on kokopäivätyö, mutta syksyllä työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti. Työ on vuorotyötä ja palvelu toimii viikon jokaisena päivänä. Työsopimus solmitaan valittujen henkilöiden ja Adeccon välille.  
Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta paketti/jakeluauton kuljettamisesta Helsingissä. Jos sinulta löytyy myös osaamista varasto- ja logistiikkatyöstä, laskemme sen eduksesi. Taskussasi on vähintään B -ajokortti ja sinulla on hyvä Helsingin ja Espoon paikallistuntemus. Sinulla voi olla jokin tehtävään soveltuva koulutus, mutta olet voinut hankkia osaamisesi myös tekemisen kautta. Olet fyysisesti erinomaisessa kunnossa.
 
Persoonana olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja ripeä. Joustat tarvittaessa ja kannat vastuun tekemästäsi työstä. Jos olet kiinnostunut pyöräilystä ja terveyttä edistävä kaupunkiliikkuminen on lähellä sydäntäsi, laskemme sen eduksesi.

Tehtäviisi logistiikkatyöntekijänä kuuluu pyöräasemien täyttöasteesta huolehtiminen. Pidät huolta, että jokaisella asemalla on kaupunkipyöriä. Tarvittaessa olet valmis vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin suomeksi ja englanniksi ja autat heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa.
  Tarjoamme sinulle tilaisuuden pitkään kausityöhön mielenkiintoisessa projektissa. Pääset työlläsi tukemaan positiivista kaupunkikuvaa ja kestävää kehitystä.
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan cv ja hakemusteksti, jossa, kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 21.6.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Maiju Pussinen, maiju.pussinen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Logistiikkatyöntekijä


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Maiju Pussinen, +358 46 876 0349


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO