Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

alHelsingin ja Espoon kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä tulee osa helsinkiläisten ja espoolaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa.
 
Kaupunkipyörät otetaan taas käyttöön keväällä 2018. Vuonna 2018 kaupunkipyörillä voi rullailla entistä useampi. Helsingissä on silloin käytössä 1 500 pyörää ja 150 pyöräasemaa alueella, joka ulottuu kantakaupungista Munkkiniemeen, Pasilaan ja Kumpulaan asti. Espoossa kaupunkipyöriä tulee olemaan 700 ja asemia 70. Asemat sijoittuvat metron läheisyyteen.
 
Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät


Työn kuvaus:
  Etsimme nyt CityBike Finland Oy:lle Kaupunkipyöräprojektiin logistiikkatyöntekijöitä määräaikaisiin tehtäviin. Työskentely tapahtuu eri puolilla Helsinkiä sekä Espoota. Tehtävä alkaa osalla maaliskuun, osalla huhtikuun puolivälissä ja päättyy sopimuksen mukaan syksyllä. Työ on vuorotyötä ja palvelu toimii viikon jokaisena päivänä. Työsopimus solmitaan valittujen henkilöiden ja Adeccon välille.

Toivomme sinulta:
  lToivomme sinulta aikaisempaa kokemusta paketti/jakeluauton kuljettamisesta Helsingissä. Jos sinulta löytyy myös osaamista varasto- ja logistiikkatyöstä, laskemme sen eduksesi. Taskussasi on vähintään B -ajokortti ja sinulla on hyvä Helsingin ja Espoon paikallistuntemus. Sinulla voi olla jokin tehtävään soveltuva koulutus, mutta olet voinut hankkia osaamisesi myös tekemisen kautta. Olet fyysisesti erinomaisessa kunnossa.
 
Persoonana olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja ripeä. Joustat tarvittaessa ja kannat vastuun tekemästäsi työstä. Jos olet kiinnostunut pyöräilystä ja terveyttä edistävä kaupunkiliikkuminen on lähellä sydäntäsi, laskemme sen eduksesi.

Tehtäviisi kuuluu:
  Tehtäviisi logistiikkatyöntekijänä kuuluu pyöräasemien täyttöasteesta huolehtiminen. Pidät huolta, että jokaisella asemalla on kaupunkipyöriä. Tarvittaessa olet valmis vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin suomeksi ja englanniksi ja autat heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle tilaisuuden pitkään kausityöhön mielenkiintoisessa projektissa. Pääset työlläsi tukemaan positiivista kaupunkikuvaa ja kestävää kehitystä.
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan cv ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 25.2.2018. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla numeroon 040 779 5541 / Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Sisko Lahtinen +358407795541.

Asiakkaan tehtävänimike:  Logistiikkatyöntekijä


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI & ESPOO

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1090421
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: HELSINKI