(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, automaation laitekäyttäjä
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään Suomen suurimmassa ja uusimmalla automaatiotekniikalla varustetussa päivittäistavaralogistiikkakeskuksessa!

Haemme Sipooseen

AUTOMAATION LAITEKÄYTTÄJIÄ

Työtehtäviisi kuuluu varastoautomaation laitteiden käyttö ja prosessien valvonta oman vastuualueesi osalta sekä mahdollisten häiriö- ja vikatilanteiden ratkaiseminen. Työ on vuorotyötä aamu- ilta- ja yövuoroissa mukavassa työyhteisössä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Mitä odotamme?

Toivomme, että sinulla on osaamista tekniikka- tai logistiikka-alalta tai kiinnostusta tekniikkaan ja automaatioon. Olet reippaan työskentelyotteen omaava, oma-aloitteinen ja haluat kehittyä alan osaajana. Hyvät vuorovaikutustaidot, sujuva suomen kieli sekä perustason englanninkielen osaaminen ovat tarpeen tehtävässä. Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä työskennellä korkeissa paikoissa viileässäkin lämpötilassa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä ison yrityksen mahdollisuudet työnkuvan laajentamiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Perehdytämme sinut tehtäviisi, joten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta automaatiolaitteista. Palkkaus on kilpailukykyinen kannustepalkkauksineen ja lisineen, ja sitä täydentävät S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut sekä Smartumin liikunta- ja kulttuuri-etu.

Odotamme sinua osaksi iloista ja reipasta työporukkaamme!

Jätä hakemus nopeasti mutta viimeistään 16.9.2018 mennessä.

Inex Partners Oy on SOK:n tytäryhtiö ja S-ryhmän logistiikkapalvelujen tuottaja. Päivittäistavara- ja käyttötavaralogistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoon Bastukärrissä osoitteessa Keuksuontie 1-3.