Logistiikkatyöntekijä, automaation laitekäyttäjä
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Inex Partners Oy on SOK:n kokonaan omistama logistiikkayhtiö. Yhtiön tehtävänä on tuottaa varastointi-, kuljetus- ja muut logistiikkapalvelut S-ryhmän päivittäis- ja käyttötavaraketjuille. Inexin uudet päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 1-3. Tämän hetken henkilöstömäärä on noin 800 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2015 oli noin 320 milj. euroa.
 


Työn kuvaus:
  Haemme yhteistyössä Inex Partnersin kanssa logistiikkatyöntekijöitä automaation laitekäyttäjiksi. Tässä on mahdollisuutesi työllistyä uusimman teknologian näköalapaikalle vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kolmessa vuorossa päivittäistavaralogistiikkakeskuksessa Sipoossa.
 

Toivomme sinulta:
  Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta tekniikkaa ja automaatiota kohtaan. Teknisen alan koulutus ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi. Arvostamme hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä itsenäistä, vastuullista ja oma-aloitteista otetta työtä kohtaan. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä työskennellä korkeissa paikoissa ja eri lämpötiloissa. Vuorovaikutustaidot ovat tässä työssä tärkeät, joten sujuva suomen kieli ja englannin kielen perusosaaminen ovat välttämättömiä.
 

Tehtäviisi kuuluu:
  Työtehtävät sisältävät varastoautomaation laitteiden käyttöä ja prosessien valvontaa. Työssäsi huolehdit omista vastuualueistasi sekä pääset ratkaisemaan mahdollisia häiriö- ja vikatilanteita.
 

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle työn alan uusimman teknologian parissa. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen. Inexillä saat mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi ja vastuitasi myös pitkällä tähtäimellä. Vakituinen työsuhde sisältää kilpailukykyisen palkan lisäksi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Adecco toimii yhteistyökumppanina rekrytoinneissa, mutta valitut henkilöt solmivat vakituisen työsuhteen suoraan Inexin kanssa. Hae nopeasti, haastattelemme jatkuvasti haun aikana!
Lisätietoja tehtävästä voit tarvittaessa kysyä Adeccon HR-konsultilta Emma Vuorenmaalta, emma.vuorenmaa@adecco.fi tai puh. 040 630 4014 tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 14-15.
 

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Emma Vuorenmaa 040 630 4014.

Asiakkaan tehtävänimike:  Logistiikkatyöntekijä


Sijainti:  SIPOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Emma Vuorenmaa, 040 630 4014


Toimipaikka:  VANTAA

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1094225
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: SIPOO