(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä asiakkaallemme Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää nyt aluksi kesän yli. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.
 
Olet osa ison kansainvälisen yrityksen varaston tiimiä. Työskentelet asiakasyrityksen logistiikassa, otat vastaan tavaraa ja hoidat hyllytystä. Tehtäviin kuuluu myös keräilyä ja lähetystoimintoja. Käytössä työssä on sekä vastapaino että nelitietrukki. Tarvittaessa trukinajotaito voidaan kouluttaa. Yrityksen tuotteet ovat isokokoisia metallituotteita, joten ethän pelkää siirrellä esim. pitkiä ja painavia metalliputkia.
 
Sinulla on taustalla tehtävään sopiva koulutus tai olet kerryttänyt jo kokemusta monipuolisista logistiikan työtehtävistä, kuten tavaran vastaanotosta, lastauksesta ja hyllyttämisestä. Trukinajotaito on ehdottomasti eduksesi, erityisesti vastapaino ja nelitietrukin osaaminen. Myös työturvakortti on hakijalle plussaa.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään ison teollisuusyrityksen varastolla. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa samantien. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.
 
Työsuhde on aluksi määräaikainen. Mahdollinen jatko tarkistetaan yrityksen tilanteen mukaan alkusyksystä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Teija Kautto, puh 040 585 1920, teija.kautto@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Teija Kautto


Toimipaikka:  Tampere