(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatyöntekijä, 3PLogistiikka
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Kolmannen osapuolen logistiikassa (3rd party logistics, 3PL) yritys ulkoistaa toimitusketjuun liittyviä toimintoja ulkoiselle logistiikkapalvelujen tarjoajalle. 3PL-palveluntarjoaja on logistiikkapalvelujen tuottaja, joka ohjaa ja hallinnoi asiakasyrityksensä materiaalivirtoja.
Kun tarvitsette 3PL-palveluja, 3PLogistiikka on luonnollinen valinta!

Etsimme 3PLogistiikka Seinäjoelle

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat varaston lisäksi esimerkiksi esiasennuksista ja kalustohuolloista. Työssä menestyäksesi sinulta edellytetään:
- varastotyön tuntemusta
- järjestelmällisyyttä
- huolellista työotetta
- oma-aloitteista ja reipasta asennetta
- palveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- hyvää fyysistä kuntoa
- trukinajotaitoa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa saat hyvät etenemismahdollisuudet vastuullisempiin tehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työllistymiseen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, käy täyttämässä hakulomakkeemme osoitteessa www.go-on.fi. Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.