(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatoimintojen kehitysvastaava Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018Työn kuvaus:
  Etsimme logistiikkatoimintojen kehitysvastaavaa varastojärjestelmien, varastonkierron ja logistiikan eri toimintojen kehittämiseen. Tehtävän pääpainopiste on merkittävän teollisuuden yrityksen varaosatoimintojen logistiikan kehittämisessä. Työntekopaikkasi sijaitsee Helsingissä ja sopimuksen kesto on 12kk mahdollisuudella jatkolle.
  Tehtävässä sinulta edellytetään ymmärrystä logistiikan hankinta- ja toimitusketjujen toiminnasta sekä varastonkierrosta. Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja omaat vastuuntuntoisen, asiakaspalveluhenkisen asenteen. Hyvät vuorovaikutustaidot, tietotekninen osaaminen ja englannin kielen hallinta ovat tärkeitä tehtävässä menestyäksesi.
Työtehtävissäsi pääset kehittämään yrityksen materiaali- ja varastotoimintoja määrittelemällä varaosien kriittisyysluokkia, varaston tilauspisteitä sekä hankintakanavia. Suunnittelet varaosien hankintaketjua tehokkaammaksi sekä osallistut toimittajasopimusten laatimiseen.

Valittu henkilö pääsee osaksi ammattitaitoista työporukkaa, menestyvään suomalaiseen yritykseen, jossa työntekijöiden hyvinvointiin ja uramahdollisuuksiin panostetaan. Olemme kiinnostuneita sekä kokeneemmista logistiikan ammattilaisista että logistiikan koulutuksen omaavista tulevaisuuden kyvyistä.  Hae paikkaan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi yhteydessä palkkatoiveesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Logistiikkatoimintojen kehitysvastaava


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu


Toimipaikka:  VANTAA