(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkatöihin Hyvinkään alueelle
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Haemme Hyvinkään alueen asiakkaillemme logistiikkatyöntekijöitä

Aloittelijalle ja uran alkutaipaleella olevalle tulevaisuuden osaajalle meiltä löytyy useampikin tehtävä. Tulevat tehtäväsi voivat olla vastaanotosta pakkaamiseen ja tavaroiden keräämisestä lajitteluun. Tehtävien vaihdellessa toimipisteittäin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä me perehdytämme sinut työtehtäviin. Riittää kun otat mukaasi reippaan asenteen ja halun oppia uutta.

Kokeneille osaajille löydämme osaamistasi vastaavaa työtä. Osaamiseesi voi kuulua esimerkiksi vastapainolla, työntömastolla, pyöräkuormaajalla tai jollain muulla trukilla ajaminen. Olet logistiikka-alan ammattilainen, joka tuntee varastotoiminnot tavaran vastaanotosta – varastoinnin kautta – lähettämiseen. Meillä on sinulle töitä.

Tarjoamme monipuolisia logistiikka-alan töitä useissa Hyvinkään alueella sijaitsevassa yksiköissä. Toimipisteissä on mahdollista työskennellä joustavasti osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Töitä on mahdollista tehdä maanantaista sunnuntaihin niin aamu-, päivä-, ilta- kuin yövuoroissa, juuri sinun elämäntilanteesi mukaan. Palkkaus riippuu asiakkaan käytössä olevasta työehtosopimuksesta.

Hakijoilta odotamme:

  • Halua oppia uutta ja kehittyä #asenneratkaisee
  • Oma-aloitteisuutta
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Sitoutuneisuutta sovittuihin työvuoroihin
  • Hyvää suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme hyvää tekemisen meininkiä, huumoria ja luotettavuutta!

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi, etenkin logistiikka-alalta.

Haku päättyy 29.3.2020

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tätä paikkaa -linkin kautta.

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi