(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkataustainen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme pääkaupungiseudulle vaihteleville työmaille reippaita rakennustyöntekijöitä, jotka osaavat tarttua toimeen sekä omaavat monipuolista teknistä osaamista ja kädentaitoja.

Työnkuvaus:
Toimit rakennustyömaan moniammattilaisena, jonka työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi kurottajan apumiehenä toimiminen sitoen kuormaliinoja ja ohjaten tavarasiirtoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Rakennusalan kokemuksen lisäksi sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta logistiikka-alalta, kuten kokemusta nostintyöskentelystä. Sinulla voi olla alalle sopiva koulutus, mutta myös kokemuksen kautta hankittu osaaminen riittää. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Hakuprosessi:
Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten jätätähän hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Seitz, HR-koordinaattori
paivi.seitz@workpower.fi 

Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusala, logistiikka-ala, pääkaupunkiseutu