(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkasuunnittelijoita, InQuire, Kirkkonummi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018
InQuire on innovatiivinen logistiikkaratkaisuja tarjoava yritys, jonka tavoitteena on luoda sekä järkeviä että ympäristöllisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestäviä toimitusratkaisuja.

InQuire etsii jälleen kansainväliseen tiimiin lisää ruotsinkielitaitoisia logistiikkasuunnittelijoita Kirkkonummelle, JHC taloon Jorvakseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Kyseessä on vuorotyö, joka suoritetaan vaihtelevissa vuoroissa klo 08-20 välillä. Logistiikkasuunnittelijana olet osa tiimiä, joka hoitaa operatiivista toimitussuunnittelua ja -valvontaa InQuiren omissa järjestelmissä. Operatiivisessa toimitussuunnittelussa suunnittelet ja ohjaat tavarantoimituksen aina loppukäyttäjälle asti. Tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse sidosryhmille, joita ovat kuljetusliikkeet, asentajat ja tavarantoimittajat. Osa tiimistäsi toimii Ruotsissa ja lähiesimiehesi Suomessa. Työtä tehdään sekä suomeksi että ruotsiksi.

Menestyt logistiikkasuunnittelijana, jos olet oma-aloitteinen, jämäkkä ja itsenäiseen työhön kykenevä. Tavoitteenasi on laadukas lopputulos ja aikatauluissa pysyminen!

Perehdytys tähän tehtävään tapahtuu pääosin Ruotsissa, joten olethan valmis matkustamaan Ruotsiin työsuhteesi alussa.


Edellytämme sinulta

kykyä työskennellä tehokkaasti ja yhteistyötä rakentavasti erilaisten sidosryhmien kanssa
selkeää kommunikointitaitoa
kykyä oppia uusia käyttöjärjestelmiä
sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa työkielenä, englanti eduksi
positiivista otetta ja halua oppia uutta ja kehittyä kanssamme


Tarjoamme sinulle

kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
monipolisen työn nopeasti kasvavassa yrityksessä
kannustavan tiimin ja koko yrityksen tuen


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta tai koulutusta kuljetuksista, suunnittelusta ja/tai asiakaspalvelusta. Tämä ei ole vaatimus, vaan annamme enemmän painoarvoa sille, että sinulla on ratkaisuhakuinen asenne, positiivinen luonne ja hyvä motivaatio!


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Kerro hakemuksessa vapaamuotoisesti osaamisestasi, kokemuksestasi ja motivaatiostasi tehtävään. Liitä mukaan suosittelijan yhteistiedot.

Haethan tehtävää pikimmiten, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista.
Kysymyksiin vastaa ja lisätietoja tehtävästä antaa StaffPointin rekrytointikonsultti Anna Malytcheva p. +358 45 7881 6559, anna.malytcheva@staffpoint.fi


Lisätietoja

Anna Malytcheva
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
+358 45 7881 6559
anna.malytcheva@staffpoint.fi