(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkasuunnittelija
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Wipakille Nastolaan vakituiseen työsuhteeseen

LOGISTIIKKASUUNNITTELIJAA

Logistiikkasuunnittelijan tehtävässä olet tiiviisti mukana logistiikan raportoinnissa ja kehittämisessä. Seuraat logistiikan tunnuslukuja ja kuluja, analysoit niitä ja implementoit korjaavia toimenpiteitä.  Tärkeä osa tehtävääsi on varastojen inventointiprosessin koordinointi ja ohjaus. Osallistut inventointiprosessien kehittämiseen yhdessä muun organisaation kanssa, sekä toimit aktiivisessa yhteistyössä Wipakin varastojen, logistiikkakumppaneiden, tuotannon ja talousosaston kesken.

Tehtävässä menestymisessä sinua auttaa kokemus vastaavista tehtävistä teollisuusympäristössä. Hakemallamme henkilöllä tulee olla hyvä toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus, kattava logistiikka-alan työkokemus sekä riittävä koulutus tehtävään. Hyvät vuorovaikutustaidot, paineensietokyky sekä ongelmanratkaisutaidot ovat tehtävässä tärkeitä ominaisuuksia. Olet analyyttinen ja itseohjautuva, sekä pärjäät tehtävissäsi myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera 20.3.2019 mennessä osoitteeseen careers@wipak.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Logistics Manager Päivi Salonen p. 0400 934 828 ke 13.3. klo 10–12  ja to 14.3. klo 13–15.