(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkasuunnittelija, InQuire, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
InQuire on innovatiivinen logistiikkaratkaisuja tarjoava yritys, jonka tavoitteena on luoda sekä järkeviä että ympäristöllisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestäviä toimitusratkaisuja.
InQuire etsii jälleen kansainväliseen tiimiin ruotsinkielitaitoista logistiikkasuunnittelijaa Espooseen (Piispantilankuja 6C). Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Kyseessä on vuorotyö, joka suoritetaan vaihtelevissa vuoroissa klo 07-20 välillä.

Logistiikkasuunnittelijana olet osa tiimiä, joka hoitaa operatiivista toimitussuunnittelua ja -valvontaa InQuiren omissa järjestelmissä. Operatiivisessa toimitussuunnittelussa suunnittelet ja ohjaat tavarantoimituksen aina loppukäyttäjälle asti. Tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse sidosryhmille, joita ovat kuljetusliikkeet, asentajat ja tavarantoimittajat. Työsi johdetaan osin Ruotsista mutta lähiesimiehesi on Suomessa. Työtä tehdään sekä suomeksi että ruotsiksi.

Menestyt logistiikkasuunnittelijana, jos olet oma-aloitteinen, jämäkkä ja itsenäiseen työhön kykenevä. Tavoitteenasi on laadukas lopputulos ja aikatauluissa pysyminen!


Edellytämme sinulta

kykyä työskennellä tehokkaasti ja yhteistyötä rakentavasti erilaisten sidosryhmien kanssa
selkeää kommunikointitaitoa
kykyä oppia uusia käyttöjärjestelmiä
sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa työkielenä, englanti eduksi
positiivista otetta ja halua oppia uutta ja kehittyä kanssamme


Tarjoamme sinulle

kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
monipolisen työn nopeasti kasvavassa yrityksessä
kannustavan tiimin ja koko yrityksen tuen


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta tai koulutusta kuljetuksista, suunnittelusta ja/tai asiakaspalvelusta. Tämä ei ole vaatimus, vaan annamme enemmän painoarvoa sille, että sinulla on ratkaisuhakuinen asenne, positiivinen luonne ja hyvä motivaatio!


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Kerro hakemuksessa vapaamuotoisesti osaamisestasi, kokemuksestasi ja motivaatiostasi tehtävään. Liitä mukaan suosittelijan yhteistiedot.

Ole kuitenkin nopea, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista.


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Team Leader, Toimisto, ICT, Contact Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi