Logistiikkapörssi
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Haluatko tavoittaa kerralla yli 500 eri pk-seudulla toimivaa logistiikka-alan yritystä sekä vastaanottaa juuri sinulle sopivia työtarjouksia? Kyllästyttääkö lukuisten hakemuslomakkeiden täyttäminen? Täytä yksi hakemus ja liity:

WORKPOWER LOGISTIIKKAPÖRSSIIN

Etsimme logistiikka-alan työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulla tapahtuviin töihin. Sadat yritykset ympäri Suomea potevat ennennäkemätöntä työntekijäpulaa ja ovat valmiina palkkamaan, olitpa sitten vanha konkari tai vasta aloitteleva tulevaisuuden toivo. Tavoita huima määrä työnantajia, hyödynnä markkinat ja nappaa itsellesi unelmien työ omilla ehdoilla.

Tarjoamme sinulle:

Sopivat ja monipuoliset työajat. Laadukkaat työvarusteet. Hyvän palkan. Mahdollisuuden valita itse oman uransa suunnan.

Hakuprosessi:

Workpower Oy lähettää säännöllisesti logistiikkapörssi tiedotteen sadoille yrityksille joka maanantai, viikon vapaista työntekijöistään. Yritykset saavat tämän jälkeen käydä kauppaa työntekijöistä ja tehdä ehdotuksia hallitusti Workpowerin kautta suoraan ehdokkaille. Logistiikkapörssissä työntekijäprofiili esitetään pelaajakorttimaisesti kuvineen, tietoineen ja hintoineen. Logistiikkapörssiin voi liittyä myös anonyymisti ilman kuva tai nimi velvoitetta. Voit joko työllistyä suoraan yrityksen palkkalistoille tai työskennellä Workpower Oy:n kautta turvallisesti, kunnes se oikea löytyy.

Lähetä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen seuraavat tiedot: Kasvokuva vaaleaa taustaa vasten, koko nimi ja ikä (asiakkaille paljastetaan vain etunimi ja ikä), asuinpaikkakunta, onko oma auto tai ajokortti ja muut mahdolliset kortit, työhistoria lyhyesti sekä niiden kestot, omatoive työpaikan ja palkan suhteen tai täytä hakemus alla olevasta linkistä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Margarita Kevänen
margarita.kevanen@workpower.fi
040 0693335

Asiakkuuspäällikkö Ossi Saarela
ossi.saarela@workpower.fi
040 6697566

Avainsanat: varasto, iltatyö, vuorotyö, päivätyö, logistiikka, trukki, keräily, lajittelu, paketti, varastotyöntekijä, pääkaupunkiseutu, pakettilajittelu, uusimaa, terminaali, terminaalityöntekijä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551981
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 2.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa