Logistiikkapäällikkö
Faba Osk

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Haemme Hollolaan tarvike- ja siemenjakeluun

LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävään kuuluu Faban siemen- ja tarvikekaupan logistiikan ja kuljetusten suunnittelu sekä lähettämön esimiestehtävät. Logistiikkapäällikkö vastaa Faban sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden tarvike- ja tuotevirroista, ottaa osaa tuotteiden kilpailutukseen sekä vastaa niiden hankinnoista. 

Esimiehenä olet vetovastuussa Hollolan lähettämön tarvike-, siemen- ja alkiovarastolla toimivan 5 hengen tiimistä, lähettämön työprosessien kehittämisestä sekä verkkokaupan taustalla olevien varastojen sekä niihin liittyvien järjestelmien kehittäminen.

Vastuualueeseen kuuluu myös lähettämön kuljetusten suunnittelu, yhteistyö kuljetusyritysten kanssa sekä logistiikkaan liittyvät kehitystehtävät. Logistiikkapäällikkö osallistuu myös kuljetuspalveluiden hinnoitteluun ja huolehtii vastuualueensa raportoinnista.

Tehtävän hoitaminen tulee edellyttämään hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, ajantasaisia IT-taitoja sekä kokemusta lähettämö- ja jakelutoiminnasta sekä englannin kielen sujuvaa taitoa.

Lisätietoa työtehtävästä antaa tuoteryhmäjohtaja Marja Eskelinen (marja.eskelinen@faba.fi p: 040 3115100). Hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää 24.1.2021 mennessä Marja Eskeliselle (marja.eskelinen@faba.fi)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot