(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkapäällikkö
Helsingin kaupunki, Palvelukeskus Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Työavain PALKE-02-82-19
Haku päättyy 18.11.2019 klo 16:00
Palkka 3800 €/kk + lisät
Palvelussuhde 1.1.2020
Työpaikan osoite Pakkalantie 30 01530 Vantaa

Tehtävän kuvaus

Haemme Palvelukeskus Helsingin keskitettyyn tuotantolaitokseen Pakkalaan työstään innostuvaa ja ratkaisukeskeistä

LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ

tekemään yhdessä kaupungin toimivimpia ruokapalveluita!

Etsimme sinua, ammattimaisella otteella johtavaa suunnannäyttäjää vastaamaan keskitetyn tuotantolaitoksen logistiikasta (ruokakuljetukset ja varasto) sekä toimipaikkojen välisten kuljetusten operatiivisesta johtamisesta.

Logistiikkapäällikkönä vastaat keskitetyn ruoantuotantolaitoksen tulevien raaka-aineiden ja materiaalien vastaanotosta, varastoinnista ja niiden käsittelystä tuotannon tarpeisiin sekä lähtevien ruokien keräilystä ja kuljetuksesta.
Osallistut kuljetusten kilpailutuksiin sekä teet tiivistä ja sujuvaa yhteistyötä kuljetusliikkeiden ja keskitetyn tuotantolaitoksen ja toimipaikkojen keittiöiden esimiesten ja organisaation eri tasojen kanssa.
Vastaat logistiikkakokonaisuuden toteutumisesta laadukkaasti ja tehokkaasti. Johdat vastuualueesi henkilöstöä ja tuet henkilöstön työkykyä ja työhyvinvointia. Uskallat visioida tulevaisuuteen ja olla mukana kehittämässä toimintaamme päivä päivältä paremmaksi.
Vastaat toiminnastasi tuotantopäällikölle.

Sovit joukkoomme, mikäli olet kehittävällä, joustavalla ja aktiivisella asenteella vahvistettu tekijä, joka antaa omalla persoonallaan panoksensa toimivan työyhteisön eteen. Päättäväisyydelläsi ja taidoillasi selvität eteen tulevat haasteet, etkä pelkää heittäytyä tai puuttua ongelmakohtiin. Pystyt hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia organisoiden ja ennakoiden. Sinulle on tärkeää työskennellä parasta yhdessä arvolupauksemme mukaisesti - yhdessä, luotettavasti, luovasti ja vastuullisesti.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista logistiikkatehtävistä elintarvikkeiden parissa. Sinulla on kokemusta henkilöstön johtamisesta ja tulosvastuullisesta toiminnasta.
Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja haluat oppia ja olla kehittämässä uutta. Sinulla on kyky hahmottaa ja hallita isoja kokonaisuuksia. Lähestymistapasi asioihin on analyyttinen, johdonmukainen ja prosessilähtöinen.
Työssä menestymisessä sinua auttavat hyvät tietotekniset valmiudet sekä kokemus tuotannonohjaus- ja raportointijärjestelmistä. Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Olemme vastuullinen työnantaja, jossa on kannustava ja huumorintajuinen työilmapiiri sekä joukko osaavia työkavereita tukemassa. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivasti haastavan työn ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa ollaan ylpeitä osaamisestamme ja siitä mitä teemme.

Lisäksi tarjoamme:

  • Kilpailukykyisen ja reilun palkan - Aina KVTES:n mukainen palkkaus ja lomat!
  • Työsuhdematkalippu- ja kaupunkipyöräedun tukemaan sujuvaa liikkumista
  • Toimipaikkaamme on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin
  • Tiloissamme on mahdollisuus edulliseen henkilöstöruokailuun
  • Suomen suurimman työnantajan vakauden ja varmuuden
  • Tarjoamme Helsingin kaupungin henkilöstöedut, muun muassa erilaisisa alennuksia ja yhteistä tekemistä.
  • Hyvät kehittymismahdollisuudet, sillä meitä kiinnostaa aidosti sinun osaamisesi. Tiesitkö, että koulutamme henkilöstämme jatkuvasti?
  • Parasta yhdessä - Tahdomme kehittyä yhdessä ideoimalla.

Tule tekemään kanssamme maailman toimivimpia ruokapalveluita maailman toimivimpaan kaupunkiin!

Työ alkaa 1.1.2010 tai sopimuksen mukaan.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä - Bäst Tillsammans! Best together!

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Hannele Vuorikoski p. 0931027101

Lisätietoa

https://www.hel.fi/palvelukeskus/fi