(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkapäällikkö
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Haemme kansainväliselle verkkokaupanalan asiakkaallemme Logistiikkapäällikköä Helsinkiin.

Asiakasyrityksemme toimii sähköisellä kaupankäyntialustalla ja yritys toimittaa tuotteet pääkaupunkiseudun asiakkaille uraa uurtavalla toimitustavalla. Logistiikkapäällikkönä vastaat yrityksen päivittäisestä käytännön operoinnista. Tehtäviisi kuuluu mm. toimitusketjun- ja varastonhallinta, kuljetussuunnittelu, sidosryhmäyhteistyötä sekä päivittäistä henkilöstöjohtamista. Lisäksi toimit yrityksen johdon tukena toiminnan kehittämisessä.

Toivomme sinulta työkokemusta edellä mainituista tehtävistä. Taustasi voi olla esimerkiksi jakelulogistiikassa tai verkkokaupan puolelta. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä, pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi erinomaisen tilaisuuden päästä näyttämään taitosi kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset johtamaan ja kehittämään Suomessa täysin uuden tyyppistä tilaus-toimitusketjua.

Työsuhde solmitaan heti kun oikea henkilö tehtävään on löytynyt. Käsittelemme hakemuksia jo haluaikana, joten haethan tehtävään pian liittämällä profiiliisi englanninkielisen CV:n oheisen linkin kautta.

Tehtävä on vuoden määräaikaisuus, työt alkavat mahdollisimman pian ja työaika on keskiviikosta sunnuntaihin joustavasti.