(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkapäällikkö
Atoy Automotive Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Haemme Atoy Automotive Finland Oy:n palvelukseen Espoon Kivenlahteen motivoitunutta, ammattitaitoista ja kehittämishaluista

LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ

Avoinna oleva tehtävä on uusi ja tarkoituksena on kehittää auton varaosien tukkuvarastojamme yhteistyössä konsernin toimitusketjusta vastaavan johdon sekä varaston esimiestemme kanssa. Tehtävässä raportoit Atoy Automotive Finland Oy:n operatiiviselle johtajalle.

Tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu Atoy Automotive Finland Oy:n varastoista ja varastoprosesseista. Osallistut toimitusketjun strategiseen suunnitteluun yhteistyössä johdon kanssa sekä kehität aktiivisesti varastoprosesseja. Analysoit järjestelmiemme tuottamaa tietoa ja rakennat niiden pohjalta toimivan KPI-mittariston. Vastaat myös varaston budjetoinnista ja kustannusten seurannasta. Siirrymme uuteen toiminnanohjausjärjestelmään ja yhteistyössä IT-osastomme kanssa pääset suunnittelemaan ja kehittämään uutta varastonhallintajärjestelmää.

Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta toimitusketjun hallinnasta ja logistiikasta mieluiten tukku- ja/tai vähittäiskaupan alalta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. korkeakoulu- tai AMK-tutkinto). Sinulla on osaamista ja kokemusta yrityksen toimintatapojen kehittämisestä ja vaativien projektien läpiviemisestä sekä näyttöä esimiestaidoistasi. Olet suunnitelmallinen ja analyyttinen, mutta tartut myös aktiivisesti toimeen ja pystyt viemään aloittamasi kehityshankkeet loppuun saakka.

Työssä tarvitset suomen kielen lisäksi vahvaa englannin kielen osaamista. Erilaisten tietojärjestelmien käytön omaksuminen on sinulle helppoa. Tulet toimeen ja kommunikoit erinomaisesti niin varaston työntekijöidemme kuin johdonkin kanssa. 

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä kehittämään yrityksemme toimitusketjun hallintaa ja varastointiprosesseja monipuolisessa, itsenäisessä ja uudessa toimenkuvassa. Yrityksellämme on vahva kasvustrategia ja tehtävä antaa erinomaisen näköalapaikan autoalan liiketoimintakenttään.

Oletko sinä uusi logistiikkapäällikkömme? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 20.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kristiina.naumanen@atoygroup.com. Merkitse viestin osoitekenttään otsikoksi "Logistiikkapäällikkö". Lisätietoja tehtävästä antaa Veli Waaramäki, puh 050 0353 002.