(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkapäällikkö / Suomen Punaisen Ristin Kontti-ketju, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavarataloketju on kasvava ja menestyvä kierrätyskaupan toimija. Kontti-ketjulla on merkittävä rooli Suomen Punaisen Ristin auttamistyön varainhankintakanavana. Kontti-ketju tarjoaa ihmisille mahdollisuuden olla mukana Punaisen Ristin auttamisen ketjussa ostamalla ja lahjoittamalla kierrätystuotteita.

Kontti-ketju toimii valtakunnallisesti 12 paikkakunnalla eri puolilla Suomea ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia tavaroille, henkilöstölle ja eri yhteistyökumppaneille.

Haemme Kontti-ketjun ketjuhallintoon Vantaalle

Logistiikkapäällikköä

Logistiikkapäällikön tehtävä on Kontti-ketjussa uusi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää alan osaamista, sillä tavoitteena on vahvistaa ketjun kuljetuspalvelua ja tavaralogistiikan prosesseja. Myös ketjun liiketilojen ylläpito ja niihin liittyvät hankinnat ovat logistiikkapäällikön vastuulla.

Kontti-ketjun toimintaympäristössä yhdistyy kaupallinen toimintatapa ja sosiaalinen näkökulma. Toivomme valittavalta henkilöltä kokemusta kaupan logistiikasta. Työkokemus projektipäällikkönä ja erinomaiset IT-taidot katsotaan eduksi. Tehtävään liittyy matkustamista.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän osana maailman suurinta avustusjärjestöä, ketjuorganisaation tuen sekä mahdollisuuden olla mukana edistämässä tuotteiden elinkaarten pidentämistä. Tehtävään valittavan henkilön on voitava hyväksyä Punaisen Ristin toimintaa ohjaavat arvot ja toimittava Punaisen Ristin toimintaa ohjaavien periaatteiden mukaisesti.

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Työn aloitus marraskuussa 2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Kontti-ketjun johtaja Sari Nikkola puh. 040 588 3442  (14.9. kello 9:30-11; 18.9. klo 14-16) tai sari.nikkola(at)punainenristi.fi. Muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki puh. 020 746 9413 ja Satu Lannetta puh. 020 746 9484. Lisätietoa Kontti-ketjusta: https://kontti.punainenristi.fi

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 23.9.2018 mennessä.