(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkapäällikkö - Inlook Oy
Inlook Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko logistiikan ammattilainen ja kaipaat nyt uutta haastetta urallesi? Miltä kuulostaisi päästä työskentelemään tehtävään, jossa pääset varmasti hyödyntämään taitojasi soveltamalla osaamistasi Suomen suurimman sisärakentamiseen erikoistuneen yrityksen logistiikan kehittäjänä? Mikäli kiinnostuit niin jatka lukemista!

Etsimme nyt Inlook Oy:lle Helsinkiin logistiikkapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Logistiikkapäällikkönä tulet vastaamaan Inlook Oy:n Helsingin Herttoniemessä sijaitsevan toimipisteen logistiikkatoimintojen kehittämisestä. Tehtävänäsi on kehittää logistiikkatoimintoja niistä tehdyn nykytila-analyysin, kehitysehdotuksien sekä omien havaintojesi perusteella. Organisoit varaston toiminnan työskentelemällä mm. saapuvien tavaroiden käsittelyyn, varastointiin, keräilyyn ja tavaroiden lähettämiseen liittyvien toimintatapojen ja ohjeistuksien parissa.

Olet mahdollisesti oikea henkilö tehtävään, mikäli sinulta löytyy innokkuutta logistiikan kehittämiseen ja tietotaitoa kehittämisen tueksi, pidät ideoidesi myymisestä, osaat perustella ajatuksesi ja haluat viedä muutosta eteenpäin yhdessä muiden kanssa.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta varastologistiikan parissa työskentelystä, hyvää englanninkielen taitoa, ymmärrystä logistiikasta kokonaisuutena ja innokasta asennetta tehtävässä kehittymiseen. Logistiikka-alan koulutus (esim. logistiikkainsinööri tai logistiikkaan erikoistuneet kaupalliset opinnot) ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Jos olet innokas ja kunnianhimoinen logistiikan kehittäjä, niin laita hakemuksesi nopeasti tulemaan. Tässä on loistava mahdollisuus päästä osaksi Suomalaista menestystarinaa, kasvavaan yritykseen, jossa on hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.

Lisätietoja antaa Adeccon HR Konsultti Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi