(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkaoperaattori
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Logistiikkaoperaattori Woikoski Oy:lle Ouluun

 

Oy Woikoski Ab, perustettu 1882, on innovatiivinen ja tulevaisuuteen katsova suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun kokonaisratkaisuja ja palveluita suomalaisen teollisuuden, terveydenhuollon sekä hitsauksen tarpeisiin. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Asiakaslähtöisyys, työn ja ihmisten arvostaminen sekä vastuullisuus ovat arvoja, joista Woikoski tunnetaan tänäkin päivänä. 

---------- 

Haemme asiakasyrityksellemme Oy Woikoski Ab:lle Oulun täyttölaitokselle logistiikkaoperaattoria vastaamaan materiaalivirtojen käsittelystä toimipisteellä ja toiminnanohjausjärjestelmässä. Tehtäviisi kuuluu mm. saapuvien kuormien purkaminen, lähtevien lastaaminen sekä tuotteiden siirto toimipisteillä, varastoissa ja niiden välillä. Vastaat myös varastojen inventoinnista ja mikäli osaamista löytyy, niin lisäksi trukkien ja pyöräkuormaajien huoltotoimenpiteistä.


---------- 

Odotamme  työnhakijoilta:

- logistiikka-alan koulutusta tai vastaavia työssä hankittuja tietoja ja taitoja

- eduksi katsomme voimassaolevat työturva-, tulityö- ja ensiapukortit (EA1 ja EA2)

- ajanmukaisella tasolla olevat tietotekniikkataidot

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista työntekijää, joka ei sääolosuhteita eikä fyysisesti raskasta työtä säikähdä. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja vastuuntuntoinen, omaat hyvän ongelmaratkaisukyvyn sekä kykenet työskentelemään myös yksin.

----------

Mitä tarjoamme: 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä työtehtävissä omien kiinnostusten kohteiden ja taitojen mukaan. Työ alkaa aluksi vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus edetä Woikosken palkkalistoille vakinaisesti. Tutustu yritykseen lähemmin www.woikoski.fi

----------

Miten haet: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 31.10.2020. 

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Riikka Luoma-aho
HR-asiantuntija
Eezy VMP
040 307 5304
riikka.luoma-aho@eezy.fi


www.eezy.fi