(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkaoperaattori
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haemme Vantaan Martinlaaksossa toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme motivoitunutta ja tarkkaa työntekijää määräaikaiseen äitiysloman sijaisuuteen päivävuoroon. Töiden arvioitu alkamisaika on huhtikuun puolessavälissä.

Työtä tehdään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa. Työ koostuu pääasiassa varaston tehtävistä, mutta myös muut logistiikan työt, kuten pakkaaminen, holvityöt ja turvasensitiivisten tuotteiden hävitys kuuluvat tehtäväkuvaan. Aikaisempi kokemus valmistavan teollisuuden tai logistiikan parista on etu, mutta tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti töitä ohjeita noudattaen.

Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvan suomen kielen hallintaa sekä sujuvaa englannin kielen osaamista. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus. Pystyt myös työskentelemään fyysisesti raskaassa työssä ja kykenet työskentelemään tietokoneiden parissa.

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen päivävuorossa, jossa työaika on klo 7:00 - 15:30. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen hyvin työssään pärjänneellä henkilöllä on myös aito mahdollisuus pitkäkestoisempaan työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi