Logistiikkaoperaattori
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Arvostatko osaavia, sitoutuneita ja hyviä työkavereita? Kollegoita, jotka arvostavat toisiaan ja jakavat tietoa tiimissä? Meillä on huippu ihmisiä työkavereina ja olemme aina valmiita toivottamaan uuden kollegan osaksi työyhteisöämme.

Haemme nyt Naantaliin

Logistiikkaoperaattoria

Satamat ja Terminaalit -yksikköön vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Naantalin logistiikkatoiminnot sisältävät sataman ja jakeluterminaalin. Tehtävänämme on varmistaa osaltamme Naantalin jalostamon raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden oikea-aikaiset ja oikealaatuiset toimitukset. Naantalissa käsittelemme vuosittain noin 6,1 miljoonaa tonnia tuotteita, joista 4,8 miljoonaa käsitellään satamassa ja 1,3 miljoonaa terminaalissa.

Logistiikkaoperaattorin tehtävässä toimit satamamestarin alaisuudessa. Työtä tehdään keskeytymättömässä 12 h -vuorojärjestelmässä yhdessä muiden logistiikka-ammattilaisten kanssa.

Vastaat tiimin jäsenenä tavoitteiden mukaisesta, tehokkaasta ja turvallisesta toiminnasta satamassa ja jakeluterminaalissa. Tehtäviisi kuuluvat laivojen purku- ja lastausoperaatiot satamassa sekä junien ja autojen purku- ja lastausoperaatiot jakeluterminaalissa.

Menestyksen avaimet tehtävään

Edellytämme ammattikoulutusta logistiikan, kemian tai prosessitekniikan alalta. Satamista tai terminaaleista hankittu työkokemus luetaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tinkimätöntä turvallisuusasennetta, vastuunkantoa, oma-aloitteisuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Lisätietoa tehtävästä antaa virka-aikana satamapäällikkö Kimmo Vahanto, p. 050 458 6234,
s-posti kimmo.vahanto@neste.com.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 24.2.2019. Käymme saapuneita hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.
Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226273
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Naantali