(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkaoperaattori
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Porvoon jalostamon jakeluterminaali on Pohjoismaiden suurin öljytuotteiden maa-jakeluterminaali. Asiakkaitamme ovat kaikki Suomessa toimivat markkinointiyhtiöt. Jakelemme vuosittain yli kolme miljoonaa tonnia liikennepolttoaineita ja polttonesteitä.

Etsimme Porvoon jakeluterminaaliin vakituiseen työsuhteeseen

Logistiikkaoperaattoria

Olet osa jakeluterminaalin vuorotyöntekijäryhmää. Tehtäviisi kuuluvat kenttäoperointi, ohjaamotyö sekä säiliöautokuljettajien asiakaspalvelu.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä prosessiteollisuuden parista. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja nopeaa uusien tehtävien omaksumista. Ajokortti on välttämätön, ADR-ajolupa katsotaan eduksi. Hallitset suomen ja englannin kielen, venäjän kieli katsotaan eduksi.

Tarjoamme mukavan työympäristön ja mielenkiintoiset työtehtävät. Tarjoamme myös mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä.

Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 20.5.2018.