(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkaoperaattori Woikoski Oy:lle
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
Oy Woikoski Ab
Oy Woikoski Ab, perustettu 1882, on innovatiivinen ja tulevaisuuteen katsova suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun kokonaisratkaisuja ja palveluita suomalaisen teollisuuden, terveydenhuollon sekä hitsauksen tarpeisiin. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Asiakaslähtöisyys, työn ja ihmisten arvostaminen sekä vastuullisuus ovat arvoja, joista Woikoski tunnetaan tänäkin päivänä. Katso työntekijöiden ajatuksia Woikoskesta työnantajana:https://www.youtube.com/watch?v=co5toEIdBqU
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Oy Woikoski Ab:lle Voikoskelle logistiikkaoperaattoria vastaamaan materiaalivirtojen käsittelystä toimipisteellä ja toiminnanohjausjärjestelmässä. Tehtäviisi kuuluu mm. saapuvien kuormien purkaminen, lähtevien lastaaminen sekä tuotteiden siirto toimipisteillä, varastoissa ja niiden välillä. Vastaat myös varastojen inventoinnista ja mikäli osaamista löytyy, niin lisäksi trukkien ja pyöräkuormaajien huoltotoimenpiteistä.
Odotamme sinulta
Odotamme henkilöltä logistiikka-alan koulutusta tai vastaavia työssä hankittuja tietoja ja taitoja. Eduksi katsomme myös voimassaolevat työturva-, tulityö- ja ensiapukortit (EA1 ja EA2). Tietotekniikkataitosi ovat ajanmukaisella tasolla. Lääkelain ja asetusten määräysten tuntemus on tehtävässä välttämätöntä, jotka pääset oppimaan perehdytyksessä, mikäli sinulle ei ole aiempaa kokemusta näistä.

Olet reipas ja oma-aloitteinen työntekijä, joka ei sääolosuhteita eikä fyysisesti raskasta työtä säikähdä. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja vastuuntuntoinen. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta logistiikan parissa työskentelystä ja varastotöistä, hyvät valmiuden uusien asioiden opetteluun, ongelmanratkaisukykyä ja kykyä työskennellä myös yksin.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä työtehtävissä omien kiinnostusten kohteiden ja taitojen mukaan. Työ alkaa aluksi vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä Woikosken palkkalistoille vakinaisesti. Tutustu yritykseen www.woikoski.fi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksestamme, hae tehtävään viipymättä täyttämällä hakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos jo olet hakijana Eezy VMP:llä klikkaa tehtävä kiinnostavaksi ja ota yhteyttä toimistollemme, puh. (05) 535 4344, tietojesi päivittämiseksi. Täytämme työpaikan soveltuvan henkilön löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
6-12 kk, vakinaistuva tehtävä
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@eezy.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.04.2020 mennessä.