(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkaoperaattori Woikoski Oy:lle
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019
Oy Woikoski Ab
Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys, kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja ja palveluita pulloista laajamittaisiin jakelujärjestelmiin sekä koneita ja tarvikkeita hitsaukseen. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan tänä päivänä vastuunsa kantavana yhteistyökumppanina.
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Oy Woikoski Ab:lle Voikoskelle logistiikkaoperaattoria vastaamaan materiaalivirtojen käsittelystä toimipisteellä ja toiminnanohjausjärjestelmässä.

Tehtäviisi kuuluu mm. saapuvien kuormien purkaminen, lähtevien lastaaminen sekä tuotteiden siirto toimipisteillä, varastoissa ja niiden välillä. Vastaat myös varastojen inventoinnista sekä trukkien ja pyöräkuormaajien huoltotoimenpiteistä.
Odotamme sinulta
Olet reipas ja oma-aloitteinen työntekijä, joka ei sääolosuhteita eikä fyysisesti raskasta työtä säikähdä. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja vastuuntuntoinen. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta logistiikan parissa työskentelystä ja varastotöistä, hyvät valmiuden uusien asioiden opetteluun, ongelmanratkaisukykyä ja kykyä työskennellä myös yksin. Odotamme valmiutta 3-vuoro- ja viikonlopputöihin tarvittaessa.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme henkilöltä logistiikka-alan koulutusta tai vastaavia työssä hankittuja tietoja ja taitoja. Eduksi katsomme myös voimassaolevat työturva-, tulityö- ja ensiapukortit (EA1 ja EA2). Tietotekniikkataitosi ovat ajanmukaisella tasolla ja SAP-järjestelmän tuntemus on plussaa. Lääkelain ja asetusten määräysten tuntemus on tehtävässä välttämätöntä, jotka pääset oppimaan perehdytyksessä, mikäli sinulle ei ole aiempaa kokemusta näistä.
Muut tiedot
Tarjoamme haasteellisen ja innostavan tehtävän monipuolisessa liiketoimintaympäristössä sekä muun organisaation tuen tehtävässä menestymiseen. Woikosken visiona on olla paras työympäristö ja yhteistyökumppani, jonka toteutumista pääset myös tässä työssä rakentamaan.

Palkka määräytyy kemian perusteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn kesto on helmikuun 2020 loppuun saakka.

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit tästä avoimesta tehtävästä, täytä sähköinen hakemuksesi viipymättä os. www.vmp.fi. Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa VMP:llä Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@vmp.fi.
Kesto
helmikuun 2020 loppuun saakka, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.06.2019 mennessä.