(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkamestari, Josira Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme logistiikkamestaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Josira Oy:lle.

Josira on vuonna 2004 perustettu monialayritys. Tarjoamme teollisuuden koneasennukset ja huollot, rakennusurakoinnit, koneperustukset ja koneistukset, sähköurakoinnit ja automaatioasennukset – joustavasti ja luotettavasti, vankalla kokemuksella. Työllistämme tällä hetkellä noin 70 työntekijää. Asiakkaanamme ovat teollisuus, rakennusliikkeet, kiinteistöosakeyhtiöt ja yritykset. Toimintamme perustuu huippuammattitaitoon, monialaiseen osaamiseen, nykyaikaisiin työkaluihin ja erikoiskalustoon.


Työnkuvaan kuuluu Hiab-auton kuljetukset ja nostot Pirkanmaan alueella (pääosin Tampere). Kuljetettavat tuotteet ovat rautaelementtejä sekä asennuksissa tarvittavia työkaluja. Työtehtäviin sisältyy myös työkaluvaraston ylläpitoa, järjestelyä ja huoltoa varastolla.

Hakijoilta vaaditaan kuorma-autokortti, digipiirturikortti ja ammattipätevyys sekä kuljetusalalle että Hiab-nosturille.

Työaika sijoittuu klo 7-17 välille mutta tekijältä toivotaan joustavuutta hoitaa hommat loppuun, mikäli työpäivä venyy. Etsinnässä on pilkettä silmäkulmassa omaava ja asiallinen työntekijä, joka hoitaa työt tunnollisesti asiakkaan etu huomioon ottaen.

Työsuhde alkaa pitkällä vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen tilanteen mukaan voi olla mahdollista rekrytoitua asiakasyritykselle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jos koet olevasi hakemamme rempseä työntekijä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.