Logistiikkamestari, Josira Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Josira on vuonna 2004 perustettu monialayritys. Yritys tarjoaa teollisuuden koneasennukset ja huollot, rakennusurakoinnit, koneperustukset ja koneistukset, sähköurakoinnit ja automaatioasennukset – joustavasti ja luotettavasti, vankalla kokemuksella.

Yritys työllistää tällä hetkellä noin 30 työntekijää. Asiakkaita ovat teollisuus, rakennusliikkeet, kiinteistöosakeyhtiöt ja yritykset. Toiminta perustuu huippuammattitaitoon, monialaiseen osaamiseen, nykyaikaisiin työkaluihin ja erikoiskalustoon.


Etsimme asiakkaallemme Josira Oy:lle logistiikkamestaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen työtehtävä on Hiab-autokuski kuljetuksiin ja nostoihin Pirkanmaan alueella (päätoimialue Tampere).  Kuljetettavat tuotteet ovat rautaelementtejä sekä asennuksissa tarvittavia työkaluja. Työtehtäviin sisältyy myös työkaluvaraston ylläpitoa sekä huoltoa varastolla. 

Hakijoilta vaaditaan kuorma-autokortti, digipiirturikortti ja ammattipätevyys sekä kuljetusalalle että Hiab-nosturille. Työaika sijoittuu 7-17 väliselle ajalle mutta etsimme tekijää joka hoitaa homman loppuun myös vaikka päivä joskus hieman venyisi. Arvostamme hakijoita joilla on hyvä asenne ja pilkettä silmäkulmassa, kuitenkin niin että työt hoidetaan asiallisesti ja asiakkaan etu huomioiden. 

Työsuhde alkaa pitkällä vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen voi olla mahdollista rekrytoitua asiakasyritykselle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267216
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite