(Poistunut julkaisusta)

Logistiikka/lähettämötyöntekijä Lempäälään
Pyrollpack Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Pyrollpack Oy
Pyroll on suomalainen yrityskonserni, jonka toimialana on paperin, kartonkien ja pahvien jalostaminen. Konserniin kuuluvilla yhtiöillä on toimipaikkoja Suomessa ja Puolassa, ja se työllistää yhteensä noin 600 henkilöä. Liikevaihto on n. 100 miljoonaa euroa.

Pyrollpack Oy on Pyroll-konserniin kuuluva tehdas Lempäälässä, jonka liikevaihto on n. 7 milj.euroa. Henkilöstöä on n. 50. Valmistukseen kuuluu muun muassa erilaisia paperipusseja ja kääreitä asiakkaille kotimaahan ja lähialueille.
Toimenkuva
Etsimme Pyrollpack Oy:lle Lempäälään reipasta ja energistä logistiikka/lähettämötyöntekijää. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Vmp Varamiespalvelun kautta, minkä jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Työtehtäviin kuuluu varaston ja lähettämön yleiset työtehtävät (mm. trukin käyttö ja raaka-aineiden liikuttaminen). Työssä on käytössä istuttava haarukka/sähkötrukki sekä sähkökäyttöinen rullatrukki. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa.
Odotamme sinulta
Mikäli omaat reippaan, ahkeran ja oma-aloitteisen työotteen, saatat olla etsimämme henkilö! Odotamme sinulta myös hieman tietoteknistä osaamista, oppimishaluista asennetta sekä valmiutta vuorotyöhön. Aikaisempi kokemus/koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään on luvassa kattava perehdytys! Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.
Muut tiedot
Älä aikaile, vaan hae tehtävää jo tänään! Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä se tähän työpaikkaan. Lisää mukaan myös CV sille varattuun kohtaan, Ole nopea, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
6kk määräaikaisuus, minkä jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.
Lisätietoja
Vilma Ahola, vilma.ahola@vmp.fi, 040 3075202
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.11.2019 mennessä.