Logistiikkakoordinaattori
Avant Tecno Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2021

Haemme nyt Ylöjärvelle tiimimme vahvistukseksi aktiivista ja organisointikykyistä

Logistiikkakoordinaattoria

vastaamaan valittujen markkina-alueiden tilaus-toimitus-laskutusprosessien kokonaisvaltaisesta hoitamisesta.

Huolehdit myyntitilauksista ja niihin liittyvistä asiakirjoista, kuljetusjärjestelyistä sekä myyntilaskutuksesta. Monipuolisen ja mielenkiintoisen roolisi päätuotteina ovat maailmanlaajuisesti tunnetut Avant-kuormaajat, työlaitteet sekä näiden varaosat. Työskentelet asiakaspalveluhenkisesti tiiviissä yhteistyössä myyntimme, tuotantomme, varaosatoimintojemme, kuljetusyhtiöiden sekä asiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK-tasoista teknistä tai kaupallista koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta tilaus-toimitusprosessin asiakaspalvelutehtävistä, mielellään kansainvälisessä ympäristössä. Olet mahdollisesti toiminut urallasi aiemmin tilausten käsittelyyn, laskutukseen tai toimitus-/kuljetusprosessiin liittyvissä rooleissa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, muun kielitaidon katsomme eduksesi. 

Työskentelytyyliltäsi olet itsenäinen, joustava ja toimeen tarttuva – pystyt myös kiireessä hahmottamaan olennaisen sekä priorisoimaan ja organisoimaan tehtäviäsi sen mukaisesti. Säilytät hyvän asiakaspalveluasenteen myös kiiretilanteissa ja osoitat joustavia tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä, joka on alansa markkinajohtaja ja edelläkävijä. Meillä pääset tekemään töitä vahvan brändin ja asiakkaiden arvostaman tuotteen kanssa. Tehtävässä toimit kansainvälisessä viennin ympäristössä, vaihtelevissa asiakaspalvelutehtävissä!  

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 ke 20.10. klo 10-11. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta. Hakuaikaa on jatkettu 24.10. asti

Sijainti: Ylötie 1, Ylöjärvi

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504217
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ylöjärvi, Pirkanmaa