Logistiikkakoordinaattori
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haemme asiakkaallemme Espoon toimipisteelle Logistiikan koordinaattoria, varaosalogistiikkaan.

Työtehtäviin kuuluu mm. tilausten tekeminen ja seuranta, vienti- ja tuontituotteiden dokumenttien käsittely, laskutus, toimitusten vastaanottaminen ERP-järjestelmään sekä kuljetus- ja rahtidokumenttien valmistelu. Työkielinä englanti ja suomi.

Toivomme aikaisempaa työkokemusta logistiikantehtävistä, erityisesti vienti ja tuontipuolelta sekä rahtidokumenttien käsittelystä ja laskutuksesta. Sinulla voi myös olla kokemusta kuljetustilausten teosta, operatiivisista ostoista, sekä kuljettaja yhteistyöstä. Osaaminen toimitusketjuhallinnasta ja toiminnanohjausjärjestelmistä on etu.

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on hyvät organisointitaidot ja osaat toimia kiireenkin keskellä aikatauluttaen työt jouhevasti tilanteen mukaan. Tarvitset myös hyvät yhteistyötaidot sekä suomen, että englannin kielellä, sillä tehtävässä toimit tiiviisti yhteistyössä eri sidosryhmien välillä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/ 

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Työaika: Normaali toimistoaika joustovaralla

Kyseessä on alkuun 6kk määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen jatkoa katsotaan oman suoriutumisen mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoive.

Lisätiedot: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot