Logistiikkakoordinaattori
Recticel Insulation Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Myyntimme kehittyessä tarvitsemme lisää tekijöitä PIR-lämmöneristetehtaallemme Mäntsälään. Tehdas on varustettu alan viimeisimmällä teknologialla, joka mahdollistaa yrityksen merkittävän kasvun pitkälle tulevaisuuteen. PIR-lämmöneristeet kasvattavat kysyntäänsä mm. erinomaisen lämmöneristyskyvyn sekä kosteusrasituskestävyyden ansiosta. Olemme johtamassa muutosta entistä energiatehokkaamman rakentamisen suuntaan. Tule mukaan!

Työssäsi vastaat lähtevästä liikenteestä Mäntsälän tehtaalta valmistuville lämmöneristelevyille Pohjoismaihin ja Baltiaan. Järjestelmällisenä ja aikaansaavana henkilönä suunnittelet ja aikataulutat lähtevän tavaran tehokkaasti. Luot kuljetuksiin liittyvät asiakirjat ja seuraat rahtien aikatauluja. Toimit vahvasti yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa kotimaassa ja ulkomailla niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Kansainvälisenä yrityksenä kommunikoimme asiakkaidemme kanssa suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Työnkuva pähkinänkuoressa:

• Noutotilausten tilaaminen tehtaalta valmistuneille ja lähteville tuotteille

• Rahdin kustannusten optimointi

• Myynti- ja ostolaskujen tarkastaminen ja käsittely SAP-järjestelmässä

• Yhteistyö myynnin, asiakaspalvelun, tuotannon ja varaston kanssa

Sinulla on tuntemusta logistiikasta ja ymmärrystä kumipyöräliikenteestä. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja yhteistyökumppaneiden kanssa ja hallitset tilanteen, vaikka olisi useampi asia samanaikaisesti hoidettavana. Olet tottunut excelin käyttäjä ja olet mahdollisesti kerryttänyt jo osaamista eri toiminnanohjausjärjestelmistä. Omaat sujuvan kirjallisen ja suullisen englannin kielen taidon, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme kuitenkin asiakaspalveluhenkisyyttä ja ennen kaikkea hyvää asennetta!

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kansainvälisessä yrityksessä kilpailukykyisin eduin. Työympäristö on uusi ja moderni, tiimissä on positiivinen tekemisen meininki ja perehdytämme sinut työn alkuun! Kasvava organisaatio tarjoaa mahdollisuuksia henkilökohtaisiin kehittymis- ja uratoiveisiin ja tuemme niissä mielellämme.

Jos koet, että yllä oleva tehtävänkuva sopii sinulle hyvin, niin lähetäthän meille hakemuksesi alla olevan hakuportaalin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja teemme päätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Lehmus (samuli.lehmus@barona.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot