(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
Pamark Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsimme yhteistyössä Pamarkin kanssa Logistiikkakoordinaattoria Vantaalle. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Tehtäviisi kuuluvat työtehtävien jakaminen sisälogistiikan eri osastoille sekä ongelmatilanteiden selvittäminen. Tiimikaverisi ovat apunasi varastotyöntekijöiden ohjeistamisessa ja avustamisessa sisälogistiikan tehtävissä. Yhdessä vastaatte asiakastilausten toimituksista ja olette yhteydessä kuljetusliikkeisiin.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, innostava ja aktiivinen työntekijä. Tarvittaessa pystyt auttamaan varaston puolella ja toimimaan esimerkkinä muille työntekijöille. Varastojärjestelmien tuntemus auttaa sinua selviytymään työtehtävistä. Tehtävässä toimit eri sidosryhmien ja osastojen välillä, joten sinulta tulee löytyä hyvät kommunikointitaidot. Logistiikka-alan koulutus ja aiempi työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksi.

Hae mahdollisimman nopeasti jättämällä CV :si ja palkkatoiveesi. Voit olla yhteydessä myös suoraan sähköpostilla HR-konsultti Emma Vuorenmaahan osoitteesta emma.vuorenmaa@adecco.fi. Haastattelemme jo haun aikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.