(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2020


ALLU suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita materiaalien ja maa-ainesten käsittelyyn: sekoitukseen, erotteluun, lajitteluun sekä murskaukseen. ALLU tuotteille tyypillisiä käyttökohteita ovat maaperän ja jätemateriaalin kierrätys, saastuneen maaperän prosessointi sekä jätteen kierrätys käyttökelpoiseksi materiaaliksi.


Asiakasta kuunnellen, ALLU on kehittänyt menetelmiä ja laitteita, jotka uudistavat prosesseja ja tehostavat työmenetelmiä. ALLUlla on yli 30 vuoden kokemus alalta, ja tänä päivänä viennin osuus kaupankäynnistä on yli 95%.  ALLUlla on kattava verkosto ympäri maailmaa, valmiina palvelemaan asiakkaita. Tytäryhtiöiden lisäksi, ALLUn edustajaverkosto käsittää yli 30 maata. Yrityksen toiminta perustuu sertifioituun standardien mukaiseen toimintajärjestelmään.  


Etsimme ALLU:lle


LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA


vakituiseen työsuhteeseen Lahden kupeeseen Pennalaan.


Logistiikkakoordinaattorin työtehtävänä on ulkomaisten ja kotimaisten asiakkaiden


  • tilausten käsittely ja laskutus
  • kuljetusten järjestäminen ja vientidokumenttien laatiminen
  • asiakaspalvelu koskien asiakkaiden tilauksia ja toimituksia

Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä ALLUn sisäisten ja ulkoistenkin sidosryhmien kanssa.


Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta kansainvälisestä kaupasta ja viennin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää luontevaa työskentelyä asiakasrajapinnassa. Toimintatavoiltasi olet järjestelmällinen ja tehokas, pystyt toimimaan loogisesti ja priorisoiden kiireenkin keskellä. 


Tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä ja erinomaista suullista sekä kirjallista englannin- ja suomenkielen taitoa. Osaat käyttää sujuvasti MS Office ohjelmia. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja työskentelyä sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Olet joustava ja kunnioitat sekä noudatat vaadittuja aikatauluja.


Logistiikkakoordinaattorin työtehtävät ovat monipuolisia ja pääset osaksi mukavan rentoa työyhteisöä. Työntekijöitä kannustetaan kehittämään globaaleja toimintatapoja yhdessä tekemisen periaatteiden mukaisesti. Alulla huolehditaan kokonaisvaltaisesti henkilöstön työhyvinvoinnista ja jaksamisesta, ammatillisesta koulutuksesta sekä henkilöstölle tarjotaan kattavat työsuhde-edut.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi