(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Haemme Orionille Espooseen

Logistiikkakoordinaattoria

Tarjoamme sinulle rutiinien lisäksi monipuolisia työtehtäviä sekä mukavia työkavereita, joiden kanssa työpäivät ovat varmasti erilaisia.

Tehtävä on kahden (2) vuoden määräaikainen tehtävä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Monipuolisiin tehtäviin kuuluu toimitusketjun hallintaan liittyvät tehtävät kuten tilausten vastaanotto, tilausten syöttö järjestelmään, kuljetusten järjestely sekä seuranta. Lisäksi asiakkaiden palvelu sekä puhelimitse että sähköpostitse kuuluvat myös tärkeänä osana arkeen.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet jo kerännyt jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, olet hakemamme henkilö. Etsimme ulospäinsuuntautunutta ja oma-aloitteista työntekijää, joka ei pelästy pienistä, vaan hallitsee tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Olet aikaisimmissa tehtävissäsi käyttänyt erilaisia järjestelmiä ja uuden oppiminen on sinulle helppoa. Aikaisempi kokemus SAP -järjestelmästä on etu. Toivomme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja tulet hyvin toimeen englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 25.2.2020 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.