(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
Celltech Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Celltech Group on Suomen suurin erikoisakkujen maahantuoja ja akkujärjestelmien valmistaja. Yhdessä Pohjoismaisten sisaryritysten kanssa Celltech Group on alan suurin toimija Pohjoismaissa. Toimisto sijaitsee Espoossa ja tuotanto Tampereella. Yhteensä Suomessa työskentelee 18 ammattilasta. Celltech Groupin Suomen liikevaihto on yli 11 M€. Kasvu on strategian keskeinen osa-alue. Celltech Group on osa Ruotsalaista Addtech AB konsernia, joka on tekniikan alan kauppakonserni. Addtech kehittää ja myy korkeateknologisia komponentteja ja järjestelmiä teollisuusyrityksille sekä valmistavalle teollisuudelle.

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa etsimme heille LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset työtehtävät kasvavassa yrityksessä. Tehtävässä tulet vastaamaan yrityksen logistiikan organisoinnista Pirkanmaan alueella. Tehtävinäsi on tavaran kotiinkutsut ja kuljetusten järjestäminen Pirkanmaalle. Työssäsi vastaat yrityksen komponenttien maahantuonnista ja toimitusten valvonnasta ja tuontidokumenttien laadinnasta ja pidät yllä tuote-, asiakas- ja toimittaja rekisteriä. Työssä pääset kehittämään logistiikan toimintoja ja osallistut uuden erp:n käyttöönottoon ja kehitykseen.

Sinulla on taustallasi tehtävään soveltuva koulutus ja/tai kokemusta logistiikan tehtävistä. Tunnet toiminnanohjausjärjestelmiä ja hoidat tarvittaessa työtehtävät sujuvasti myös englanniksi. Kokemus Monitor G5:stä SAPista tai Oraclesta katsotaan eduksi. Olet sosiaalinen ja positiivinen tekijä, joka ei pelkää tarttua toimeen. Pystyt ottamaan vastuuta sekä hallitsemaan kokonaisuuksia ja monipuolisia työtehtäviä. Olet myös luonteeltasi oma-aloitteinen, huolellinen ja tarkka.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen monipuolisessa tehtävänkuvassa. Pääset kehittämään yrityksen logistiikkaa ja tuontia. Työssä sinulla on tukenasi ammattilaisten työyhteisö, jolta saat kattavan perehdytyksen ja tuen työllesi. Työsuhde alkaa ensin Adeccon vuokratyöntekijänä, ja jatkuu asiakkaalla vakituisessa työsuhteessa.

Haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävästä Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä sanna.heikkila@adecco.fi puh: 0405753208.