(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Haemme asiakkaallemme LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA Ouluun.

Työt alkavat tammikuussa. Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden määräaikainen vuokratyösuhteena, minkä jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseen. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin, mutta työhön sisältyy myös viikonloppupäivystys vuoro noin kerran kuussa. Päivystyksen voi hoitaa etätyönä.

Työtehtävä on vastuullinen koostuen asiakastilausten ajojärjestelyistä sekä yhteistyöstä asiakkaiden ja kuljettajien kanssa suomeksi ja englanniksi. Työ sisältää myös tekniikan ymmärrystä vaativia tehtäviä, kuten varastonhallintaa varaosien osalta. Toimit osana Nordic-tiimiä, joten kommunikointi eri sidosryhmien välillä on iso osa työtäsi.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hyvä paineensietokyky. Työ sisältää myös lukujen ja tilastojen tarkastelua, joten analyyttisyys on piirre, joka on tässä tehtävässä hyödyksi. Olethan myös muutoshaluinen, organisointikykyinen ja innokas oppimaan uutta sekä IT-taitosi ovat ajanmukaiset. SAP järjestelmän osaaminen sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan suomen kielen taidon lisäksi kohtalaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hakijalta edellytetään työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi soveltuva alan koulutus katsotaan eduksi.

Heräsikö mielenkiintosi? Olisiko tässä osaamistasoasi ja kokemustasi vastaava tehtävä?Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 13.1.2020 sivujemme www.adecco.fi kautta. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Anna Similä, p. 040 844 7175 tai anna.simila@adecco.fi.