(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2019

Etsimme kansainväliselle teollisuusalan asiakasyrityksellemme

LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA

äitiysvapaan sijaisuuteen Tampereelle.

Tehtävässä huolehdit pääasiallisesti kansainvälisiin asiakastoimituksiin liittyvistä kuljetussopimuksista ja hoidat kuljetusjärjestelyjä. Pidät työssäsi yhteyttä eri sidosryhmien kanssa, kuten sopiessasi asiakkaan kanssa määrämaan tuontiin liittyvistä asioista. Hoidat myös laskutusasioista.

Odotamme sinulta jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä esimerkiksi viennin tai logistiikan parista. Koulutuksesi voi olla kaupallinen, tekninen tai muu tehtävän kannalta soveltuva koulutus. Englannin kielen taito suomen kielen ohella on tehtävien hoitamisen kannalta olennainen. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työskentelyasennetta.

Tässä tehtävässä pääset osaksi mukavaa työporukkaa, joka tukee sinua työssäsi. Tehtävään annetaan kattava perehdytys. Kokopäiväinen työ alkaa tammikuussa 2020 ja on kestoltaan alkuun vähintään vuoden pituinen äitiysloman sijaisuus.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 18.11., tai mieluiten jo aiemmin, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, 050 444 4457 / katja.hamalainen@adecco.fi.