(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
Lapp Automaatio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Olemme vahvasti kasvuhakuisia ja nyt meillä on tarjota sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi lennokasta kasvutarinaamme! Oletko aktiivinen ja haasteista innostuva logistiikka-alan osaaja? Haemme nyt logistiikkatiimiimme Hyvinkään Sahanmäkeen

Logistiikkakoordinaattoria

Tässä vakituisessa toimessa vastaat vientitehtävistä kuten EU-lähetyksistä sekä kolmansien maiden vientidokumentoinnista ja lähettämisestä. Vientitullausten valmistelu yhteistyössä kuljetusliikkeiden kanssa, viennin Intrastat-tilastointi, logistiikkaan liittyvän tiedon käsittely ja analysointi, kuljetussopimusten ylläpito, sekä muut tiimin yhteiset työt kuuluvat tehtäviisi. Toimit tiiviissä yhteistyössä logistiikkatiimin, myynnin, taloushallinnon ja asiakkaiden kanssa, jolloin meille on tärkeää, että olet sydämeltäsi aito ja reilu tiimipelaaja.

Odotamme sinulta itsenäistä ja vastuullista työotetta. Toivomme myös, että olet innostunut oppimaan ja kehittämään ammattitaitoasi logistiikan parissa. Tuot rohkeasti kehitysideoita esiin ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia, sekä soveltaa oppimaasi käytäntöön. Sinulla on mielellään muutama vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvä asenne ja motivaatio tehtävää kohtaan auttavat sinut jo pitkälle.

Tehtävässä sinua auttaa menestymään:

  • tehtävään soveltuva koulutus
  • sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
  • MS Officen osaaminen
  • kokemuksen tuoma osaaminen tuotannonohjausjärjestelmästä

Kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään eläväisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa. Meillä on tarjota sinulle tiimi, jonka tukeen voit varmasti luottaa ja työyhteisö, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Ihmiset ovat tärkein pääomamme, tarjoammekin sinulle hyvät kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyiset henkilöstöedut aktiivisesti itseään kehittävässä yhtiössä. Hyvinvoinnin tukemiseksi olemme panostaneet muun muassa liikunta- ja kulttuurietuun, sekä hammashuoltoon ja lakisääteistä kattavampaan työterveyshuoltoon. Työn kannustimena meillä on kuukausipalkan lisäksi tulospalkkiojärjestelmä.

Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi. Lähetä se palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.8.2019.

Jos kiinnostuit paikasta ja haluat kysyä lisää, ota yhteys tiimiesimies Jarkkoon, jarkko.muhonen(at)lappgroup.com tai p. 020 764 8352 (tavoitettavissa ma 12.8. klo 12-15 ja ti 20.8. klo 8-9:30.)