(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme omatoimista logistiikkakoordinaattoria kehittämään teollisuuden tuotannon varastotoimintoa. Tarjolla on vakituinen työpaikka kehittyvässä työnkuvassa ja yrityksessä.

Logistiikkakoordinaattorin tehtävässä olet vastuussa saapuvien ja lähtevien tuotteiden käsittelystä. Pidät kirjaa tuotannon tarpeista ja huolehdit, että materiaaleja on saatavilla sujuvan toiminnan varmistamiseksi. Työskentely tapahtuu Länsi-Helsingissä, asiakasyrityksemme toimitiloissa, päivävuorossa. Yrityksen toimitilat ovat kasvun johdosta muuttamassa syksyn/talven 2019 aikana muutaman kilometrin päähän Vantaalle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta logistiikka-alan toiminnoista ja/tai soveltuvan koulutuksen tehtäviin. Omaat rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä ja pyrit ratkomaan ongelmia järjestelmällisesti ja itsenäisesti. Tarvittaessa työskentely onnistuu niin suomeksi kuin englanniksikin.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vastineeksi ammattitaidostasi:

  • vakituisen työsuhteen kasvavan teknologiayrityksen palveluksessa
  • kattavan perehdytyksen tehtäviin ja esimiesten täyden tuen
  • kilpailukykyisen palkkauksen
  • päivävuoron 37,5h/vko

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Kim Toivoselta, kim.toivonen@barona.fi, puh 050 594 2521. Haethan paikkaa pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.