(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Haemme Lumon Oy:n logistiikkaosastollemme Kouvolaan Logistiikkakoordinaattoria

Tässä työtehtävässä vahvistat logistiikkaosastoa keskittymällä oman vastuualueesi logistisiin tehtäviin ja kuljetusjärjestelyihin. Vastaat itsenäisesti omasta vastuualueestasi ja siihen liittyvästä toiminnan suunnittelusta ja ennakoinnista. Tehtäviisi kuuluu logistiikkatehtävien lisäksi tilaustenkäsittely- ja asiakaspalvelutehtävät. Tämä tehtävä sopii sinulle, jos olet työskentelytyyliltäsi proaktiivinen, tarkka ja oma-aloitteinen.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa alan koulutusta, esim. AMK-tasoinen
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Hyvää toimeenpanokykyä
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa
  • Logistiikan- tai tilaustenkäsittelyn työkokemus katsotaan eduksi

Arvostamme:

  • Asiakaspalvelukokemusta
  • Vienti- ja tuontilogistiikan osaamista
  • Positiivista asennetta

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi. Haku päättyy 28.4., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja haastattelut alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä!

Lisätiedot: Logistiikkapäällikkö Jani Reijonen 040 485 9119