Logistiikkakoordinaattori
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Haemme Orionille Espooseen

Logistiikkakoordinaattoria

Tarjoamme sinulle rutiinien lisäksi monipuolisia työtehtäviä sekä mukavia työkavereita, joiden kanssa työpäivät ovat varmasti erilaisia.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Monipuolisiin tehtäviin kuuluu toimitusketjun hallintaan liittyvät tehtävät kuten tilausten vastaanotto, tilausten syöttö järjestelmään, kuljetusten järjestely sekä seuranta. Lisäksi asiakkaiden palvelu sekä puhelimitse että sähköpostitse kuuluvat myös tärkeänä osana arkeen.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet jo kerännyt jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, olet hakemamme henkilö. Etsimme ulospäinsuuntautunutta ja oma-aloitteista työntekijää, joka ei pelästy pienistä, vaan hallitsee tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Olet aikaisimmissa tehtävissäsi käyttänyt erilaisia järjestelmiä ja uuden oppiminen on sinulle helppoa. Aikaisempi kokemus SAP -järjestelmästä on etu. Toivomme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja tulet hyvin toimeen englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 22.3.2019 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.

Edellytykset työnsaannille: Suomi sujuva, Englanti, Asiakaspalvelu, Logistiikka
Eduksi luettavat asiat: SAP

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1247690
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo