(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
Sulzer

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Logistiikkakoordinaattoreita vientikuljetusosastolle

Haemme kahta positiivisen asenteen omaavaa logistiikkakoordinaattoria Kotkaan, vakituiseen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisen työsuhteen kesto n. 1 vuosi.

Logistiikkakoordinaattorina tehtäviisi kuuluu mm. tehtaan tuotteiden ja huoltopuolen varaosien vientiin ja kuljetuksiin liittyvien dokumenttien teko, kuljetustilausten tarjouskyselyt sekä buukkaukset, laskutus sekä rahtilaskujen tiliöinti.

Toivomme, että olet hankkinut logistiikan alalta amk-tutkinnon tai olet kokenut ammattilainen ja omaat työkokemusta kansainvälisestä kaupasta ja logistiikasta. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja ja haluat viedä asiat aina loppuun saakka sekä oppia uutta.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää SAP:n sekä MS-Office ohjelmien hallintaa sekä sujuvaa englannin suullista ja kirjallista taitoa.

Sulzer tunnetaan pumppaus- ja sekoitusteknologian kehittäjänä, valmistajana sekä toimittajana. Meitä sulzerilaisia on Suomessa yli 450 ja Suomen yhtiön pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Kotkassa. Me Sulzerilla haluamme, että sinä viihdyt työssäsi! Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja huolehdimme heistä tarjoamalla turvallisen toimintaympäristön sekä laadukkaat työskentelyvälineet. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja ammattitaidon ylläpitämiseksi tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja mahdollisuuksia oman työn kehittämiseen.

Lisätietoja:
Mikko Laubach, logistiikkapäällikkö p. 050 571 0868,
tavoitettavissa 14.3. klo 12–14 ja 19.3. klo 12–14.

Hakemukset:
Lähetäthän hakemuksesi cv:n kanssa osoitteeseen: www.sulzer.com/en/about-us/careers – see our open positions (Finland) viimeistään 24.3.2019 mennessä.