(Poistunut julkaisusta)

Logistiikkakoordinaattori
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Etsimme teollisuudenalalla toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä toimenkuvassa tulet hoitamaan mm.:
Asiakasyhteydenpito
Kuljetusten järjestelyt (rahdit, kuljetusvälinevaraukset, vienti-, tuontiasiakirjat, ym.)
Tilausvahvistukset ja laskutus
Tilausten prosessointi ERP-järjestelmässä

Työtehtävässä menestyminen edellyttää hyviä ongelmanratkaisu- ja kommunikointitaitoja sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Etsimämme henkilö on vastuuntuntoinen tiimipelaaja, joka pystyy oma-aloitteisesti ja asiakaspalveluhenkisesti suoriutumaan myös itsenäisistä työtehtävistä.

Työtä tehdään kansainvälisessä ympäristössä, joten sekä suomen, että englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on ehdotonta. Alalle soveltuva koulutustausta, aikaisempi työkokemus, sekä ERP-järjestelmän tuntemus ovat eduksesi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, puh 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.